Cadzand Bad, vakantieparadijs aan de Zeeuwse Kust

VAKANTIEINCADZAND.NL

Cadzand Bad: Eigen woning

Tweede woning in Cadzand

Het bezit van een tweede huis maakt mensen gelukkig en gezond. Dat zegt de beursorganisatie van Second Home International in samenwerking met het Nederlands Research Instituut voor Recreatie en Toerisme. Volgens dit onderzoek zien 9 van de 10 eigenaren een tweede woning als een prettig toevluchtsoord.

In het onderzoek met wel 1000 respondenten met een tweede woning zou slechts 7% zou het kopen van een tweede huis afraden maar resulteerde de aanschaf van de 2e woning bij 74% in een gelukkiger gevoel.

Later meer over een tweede woning in Cadzand....

Wijk de Brabander 187 tm 202

Wijk de Brabander 187-202 in Cadzand Bad bestaat uit 16 appartementen met 8 benedenappartementen en 8 bovenappartementen. De 16 appartementen zijn gelegen in het vakantiecomplex Wijk de Brabander 152-202. De appartementen variëren van 62 vierkante meter tot 94 vierkante meter. Er zijn 4 benedenappartementen met twee slaapkamers en 4 benedenappartementen met één slaapkamer. De bovenappartementen kennen dezelfde verdeling, maar hebben ook nog een vide met eventuele extra slaapplaatsen.

Nieuw Vakantiepark Cadzand Bad

Arcus Projectontwikkeling startte april 2011 samen met bouwbedrijf Heijmans gestart met de bouw van een nieuw Vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Dit park wordt beheerd door de Roompot. Dit nieuwe park bestaat uit 450 luxe recreatiewoningen. 

 

Voor het toerisme in Cadzand-Bad met één van de mooiste stranden van Nederland is het park een enorme verrijking. Het park grenst direct aan het dorp Cadzand-Bad en bevindt zich op loopafstand van het strand.  

 

Cadzand-Bad is bekend door het brede zandstrand waar vaak nog miljoenenjaren oude haaientanden te vinden zijn. Deze stranden lopen uit in het Natuurreservaat ’t Zwin. Het dorpje is knus met wat winkeltjes en de nodige horeca. 

 

De woningen van de roompot zijn verschillend van formaat en van de nodige luxe voorzien. Bij het complex is een kleine winkel, een speeltijn, een klein overdekt zwembad en een restaurant.