Cadzand Bad, vakantieparadijs aan de Zeeuwse Kust

VAKANTIEINCADZAND.NL

Cadzand Bad: Omgeving

Zeeuws Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen in zuidelijk Zeeland, zit vast aan Belgisch Oost- en West-Vlaanderen en wordt noordelijk begrenst door de Westerschelde (de Honte). Zeeuws Vlaanderen was altijd lastig bereikbaar via veerponten Kruiningen/Perkpolder en Vlissingen/Breskens. Maar sinds de opening van de Wetserscheldtunnel van Goes naar Terneuzen is de verbinding flink verbeterd. Bovendien is Zeeuws Vlaanderen bereikbaar via Antwerpen. 

Lees meer...

Cadzand: Ligging

Zeeuws Vlaanderen is vanuit Nederland met de auto bereikbaar via de Westerscheldetunnel van Goes (Walcheren) naar Terneuzen. Een andere mogelijkheid is om via Breda/Bergen op Zoom naar Antwerpen te rijden en één van de drie tunnels te nemen.

Lees meer...

Cadzand-Bad Vakantie

Cadzand in Zeeuws Vlaanderen bestaat uit Cadzand-dorp en Cadzand-Bad. Cadzand-Bad is een gezellige, rustige badplaats met een breed strand en de meeste zonne-uren in Nederland. Cadzand-Bad is een badplaats voor het hele gezin. Naast strand en zee biedt de omgeving mooie natuur en cultuur in historische plaatsjes zoals Sluis, Aardenburg en Damme en Brugge in het Belgische West-Vlaanderen....

Lees meer...