Cadzand Bad, vakantieparadijs aan de Zeeuwse Kust

VAKANTIEINCADZAND.NL

Vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad geopend

Geschreven door Administrator

Op 27 april 2012 werd het nieuwe vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad geopend door de eerste fase van het vakantiepark op te leveren. Dit eerste deel van het parkt, dat beheerd wordt door de Roompot, bevat 48 villa’s die de eerste week meteen al volgeboekt zijn. De verwachting is dat er vanaf medio juli al 100 villa’s voor de verhuur worden opgeleverd. In het totale project worden 450 woningen gerealiseerd voor wel 3250 gasten.

 

Unieke ligging vakantiewoningen Cadzand Bad


Vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad ligt in het meest zonrijke zuidwestelijke puntje van Nederland.  Met het strand op een afstand vanaf 350 meter, leuke plaatsjes als Sluis en Oostburg in de nabijheid, het Belgische achterland van Knokke, Brugge en Blankenbergen achter de hand en Frankrijk op nog geen 80 km is de locatie uniek te noemen.

Met de komst van Vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand Bad wordt het aantal vakantiewoningen in Cadzand flink vergroot. Naast dit gloednieuwe vakantiepark hebben de diverse verhuurbureaus vele privé vakantiewoningen in Cadzand te huur zoals bijvoorbeeld in de vakantiewoningen in Wijk de Brabander.

Verkoop Vakantiewoningen Noordzee Résidence Cadzand Bad

In het eerste verkoopweekend werden al honderd villa’s verkocht maar Noordzee Résidence Cadzand-Bad heeft nog steeds de nodige vakantiewoningen te koop.

Categorie: